Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΚουκούλα καπνών Ductless

Πλήρης κουκούλα καπνών Ductless χάλυβα ασφαλής φορητή για το πανεπιστημιακό εργαστήριο της βιολογίας

Πιστοποίηση
καλής ποιότητας Εργαστηριακά έπιπλα φυσικής για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας Εργαστηριακά έπιπλα φυσικής για τις πωλήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Λάβαμε όλο το γραφείο και φαίνονται πολύ συμπαθητικοί ακριβώς όπως εμείς ανέμειναν, το μέγεθος και τα χρώματα είναι πολύ καλά.

—— Μανουήλ

Σας ευχαριστώ για τη γρήγορη απάντησή σας. Θα ελέγξω με τον πελάτη και θα σας ενημερώσω ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΌΝ.

—— Frank Uchailik

Είμαι Online Chat Now

Πλήρης κουκούλα καπνών Ductless χάλυβα ασφαλής φορητή για το πανεπιστημιακό εργαστήριο της βιολογίας

Κίνα Πλήρης κουκούλα καπνών Ductless χάλυβα ασφαλής φορητή για το πανεπιστημιακό εργαστήριο της βιολογίας προμηθευτής

Μεγάλες Εικόνας :  Πλήρης κουκούλα καπνών Ductless χάλυβα ασφαλής φορητή για το πανεπιστημιακό εργαστήριο της βιολογίας

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: HUILV
Πιστοποίηση: CE,SGS,ISO
Αριθμό μοντέλου: HL-tfg-00014

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 1 σύνολο ή 1 uint
Τιμή: Negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες: Μαζικό βαμβάκι φυσαλίδων Film+Hard συσκευασίας.
Χρόνος παράδοσης: μέσα σε 8-15 εργάσιμες ημέρες
Όροι πληρωμής: L/C Western Union, T/T,
Δυνατότητα προσφοράς: περισσότερες από 10000 μονάδες το μήνα
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Όνομα Προϊόντος: Κουκούλα καπνών Ductless Μέγεθος: 1500*800*2350mm
Τύπος: Πρότυπο Εργασιακός χώρος: 1250*635*1185mm
Μέσος αέρας Spped: 0.3-0.6m/s διευθετήσιμος

Συνιστώμενη ταχύτητα προσώπου μιας χημικής κουκούλας καπνών Ductless κουκουλών καπνών

 

Μια κουκούλα καπνών είναι χαρακτηριστικά ένα μεγάλο κομμάτι του εξοπλισμού που εσωκλείει πέντε πλευρές μιας περιοχής εργασίας, το κατώτατο σημείο της οποίας ο συνηθέστερα βρίσκεται σε ένα μόνιμο ύψος εργασίας.
Δύο κύριοι τύποι υπάρχουν, διοχετευμένος και διανέμοντας εκ νέου (ductless). Η αρχή είναι η ίδια και για τους δύο τύπους: ο αέρας προέρχεται μέσα από την μπροστινή (ανοικτή) πλευρά του γραφείου, και είτε έξω από το κτήριο είτε το γίνοντα χρηματοκιβώτιο μέσω της διήθησης και ανατροφοδοτημένος στο δωμάτιο. Αυτό χρησιμοποιείται:

a. να προστατεύσει το χρήστη από την εισπνοή των τοξικών αερίων (κουκούλες καπνών, biosafety γραφεία, κιβώτια γαντιών)

b. να προστατεύσει το προϊόν ή το πείραμα (biosafety γραφεία, κιβώτια γαντιών)
c. να προστατεύσει το περιβάλλον (κουκούλες καπνών αναδιανομής, ορισμένα biosafety γραφεία, και οποιοσδήποτε άλλοσδήποτε τύπος όταν εγκαθίσταται με τα κατάλληλα φίλτρα στο ρεύμα αέρος εξάτμισης)

 

 

Να παρακάμψει CAV

Μια κουκούλα καπνών παράκαμψης. Τα κάγκελα για την αίθουσα παράκαμψης είναι ορατά στην κορυφή.

Οι κουκούλες παράκαμψης CAV (που μερικές φορές επίσης αναφέρονται ως συμβατικές κουκούλες) αναπτύχθηκαν για να υπερνικήσουν τα ζητήματα υψηλής ταχύτητας που έχουν επιπτώσεις στις συμβατικές κουκούλες καπνών. Αυτή η κουκούλα επιτρέπει στον αέρα για να τραβεί μέσω μιας «παράκαμψης» ανοίγοντας άνωθεν ως περίβολοι ζωνών. Η παράκαμψη βρίσκεται έτσι ώστε δεδομένου ότι ο χρήστης κλείνει τη ζώνη, το άνοιγμα παράκαμψης παίρνει μεγαλύτερο. Ο αέρας που περνά από την κουκούλα διατηρεί έναν σταθερό όγκο οπουδήποτε και να η ζώνη τοποθετείται και χωρίς μεταβαλλόμενες ταχύτητες ανεμιστήρων. Κατά συνέπεια, η ενέργεια που καταναλώνεται από CAV τις κουκούλες καπνών (ή μάλλον, η ενέργεια που καταναλώνονται από το σύστημα οικοδόμησης HVAC και η ενέργεια που καταναλώνεται από τον ανεμιστήρα εξάτμισης της κουκούλας) παραμένει σταθερή, ή κοντινή σταθερά, ανεξάρτητα από τη θέση ζωνών.

 

 

Παράκαμψη CAV χαμηλής ροής/υψηλής επίδοσης

Οι «υψηλής απόδοσης» ή κουκούλες παράκαμψης CAV «χαμηλής ροής» είναι ο νεώτερος τύπος κουκουλών παράκαμψης CAV και χαρακτηριστικά βελτιωμένα επίδειξη συγκράτηση, ασφάλεια, και χαρακτηριστικά γνωρίσματα διατήρησης της ενέργειας. Οι κουκούλες χαμηλής ροής/υψηλής επίδοσης CAV έχουν γενικά ενός ή περισσότερων από τα ακόλουθα χαρακτηριστικά γνωρίσματα: η ζώνη σταματά ή οριζόντιος-γλιστρώντας ζώνες για να περιορίζει τις ενάρξεις αισθητήρες θέσης και ροών αέρος ζωνών που μπορούν να ελέγξουν τα μηχανικά διαφράγματα μικροί ανεμιστήρες για να δημιουργήσει ένα εμπόδιο αεροπαραπετασμάτων στη ζώνη αναπνοής του χειριστή καθαρισμένα αεροδυναμικά σχέδια και μεταβλητά συστήματα διπλός-διαφραγμάτων για να διατηρήσει την ελασματική (ανενόχλητος, nonturbulent) ροή μέσω της κουκούλας. Αν και το αρχικό κόστος μιας υψηλής απόδοσης κουκούλας είναι χαρακτηριστικά περισσότερο από αυτή μιας συμβατικής κουκούλας παράκαμψης, τα βελτιωμένα χαρακτηριστικά συγκράτησης και ροής επιτρέπουν σε αυτές τις κουκούλες για να λειτουργήσουν σε μια ταχύτητα προσώπου τόσο χαμηλή όπως fpm 60, το οποίο μπορεί να μεταφράσει σε $2.000 το χρόνο ή περισσότερους στην ενέργεια - αποταμίευση, ανάλογα με τις τοποθετήσεις μεγέθους κουκουλών και ζωνών.

 

 

Υλικό ελασματοποιημένο εν ψυχρώ φύλλο χάλυβα με το επίστρωμα σκονών εποξικής ρητίνης 75μm.
Μέγεθος 1200-3000*850*2350mmMM
Κορυφές πάγκων Χρησιμοποιώντας το στερεό φυσιοχημικό πίνακα πινάκων πάχους 12.7mm, μπορεί να αντισταθεί στο οξύ και το αλκάλιο, ένδυση και υψηλής θερμοκρασίας η συγκολλητική επεξεργασία μερών ακρών με την παροχή μιας αδιάβροχης άκρης, και το χρώμα του πίνακα είναι μαύρες.
Γραφείο Χρησιμοποιημένο 1.2mm πυκνά του ελασματοποιημένου εν ψυχρώ φύλλου χάλυβα production.all τα μέρη χάλυβα με το πάστωμα, φωσφοριώντας επιφάνεια επεξεργασίας από το επίστρωμα σκονών εποξικής ρητίνης 75μm.
Εσωτερικό σκάφος της γραμμής Χρησιμοποίηση του φυσιοχημικού πίνακα HPL για να κάνει για το πιάτο επένδυσης και το πιάτο οδηγών ροής.
Παράθυρα Χρησιμοποιώντας το μετριασμένο πάχος γυαλί 5mm, συνεχώς το μεταβλητό σχέδιο αντίβαρου, ανελκυστήρας παραθύρων ελεύθερα, μπορεί να σταματήσει σε οποιαδήποτε θέση.
Εξάτμιση αέρα 1000-3000m3/h

 

 

Εικόνες προϊόντων

Πλήρης κουκούλα καπνών Ductless χάλυβα ασφαλής φορητή για το πανεπιστημιακό εργαστήριο της βιολογίας

 

Huilv Lab Company

 

Το εργαστήριο Huilv το όραμα, το όνειρο και η δημιουργία μιας ομάδας των τεχνοκρατών, με τον προσδιορισμό και επιλύει να καινοτομήσει άρχισε το 1995. Έχοντας μια συνδυασμένη εμπειρία 22 ετών, το εργαστήριο Huilv προσπαθεί για την τελειότητα σε όλες τις πτυχές της επιχείρησης. Από την έναρξη, είμαστε επικυρωμένη επιχείρηση του ISO 9001:2008.

 

Έχοντας το γραφείο και το εργοστάσιό μας Guangdong, Κίνα, είμαστε ένας από τους κύριους εργαστηριακούς κατασκευαστές εξοπλισμού στη χώρα και εξυπηρετούμε σε μια απέραντη πελατεία σε ολόκληρη την Κίνα, με μια κόσμιη έκθεση στις διεθνείς αγορές επίσης. Η κατάστασή μας του εργοστασίου Huilv είναι εξοπλισμένη με τις τεχνικά προηγμένους μηχανές & τους εξοπλισμούς. Διατηρούμε μια στο εσωτερικό ομάδα σχεδίου για την υποστήριξη σχεδίου και προπαραγωγής που σιγουρεύεται ότι η συγκεκριμένα απαίτηση & το γούστο του πελάτη γίνονται κατανοητές σαφώς πρίν προσαρμόζουν ένα πρότυπο.

 

Μας ελάτε σε επαφή με οποιοσδήποτε τρόπος που συμπαθείτε!

 

Στοιχεία επικοινωνίας
HuiLv Laboratory Equipment Scientific And Technological Co.,Limited

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Lily

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα