Αρχική Σελίδα

HuiLv Laboratory Equipment Scientific And Technological Co.,Limited

Σχεδιάγραμμα επιχείρησης
Guangdong Huilv Εργαστήριο Εξοπλισμός Επιστημονική και Τεχνολογική, Ltd ιδρύθηκε το 1995. Έχουμε περισσότερα από 30000 τετραγωνικών μέτρων εργοστάσιο στο Foshan. Και περισσότεροι από 150 εργαζόμενοι, 30 πωλήσεις, 15 σχεδιαστές και 20 παγκόσμιοι μηχανικοί εγκατάστασης στο Guangzhou. Μας επιτρέπει να είμαστε μία από τις εταιρείες παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών.

Είναι μια εταιρεία παραγωγής και πωλήσεων που συγκεντρώνει το σχέδιο και το σχεδιασμό ολοκληρωμένου εργαστηρίου και την κατασκευή εργαστηριακού εξοπλισμού και επίπλων με εργαστηριακά έργα κατασκευής ως ολοκλήρωση. Αυτό που υποστηρίζουμε είναι "να δημιουργήσουμε μια πραγματική ενιαία εξυπηρέτηση για την ασφαλή κατασκευή εργαστηρίων".

Huilv ήταν προηγουμένως γνωστή ως Guang Zhou Huilv εξοπλισμού καθαρισμού εξοπλισμού «μηχανικός εγκατάστασης Co, Ltd Το 1995 άρχισε να πάει για τον καθαρισμό του αέρα, και την παραγωγή και την εγκατάσταση των διαφόρων τύπων εργαστηριακού εξοπλισμού.Διατηρημένη στην κατασκευή και εγκατάσταση και διακόσμηση βιολογικών εργαστηρίων , Χημικό εργαστήριο, εργαστήριο φυσικών εργαστηρίων και εξοπλισμού. Σύστημα εξαερισμού, επεξεργασία σπαταλημένου αερίου κλπ. · Ο σχεδιασμός, ο εξοπλισμός και ο μηχανικός εγκατάστασης του καθαρού δωματίου, διαθέτει έναν αριθμό επαγγελματιών υψηλής ποιότητας με πλούσια πρακτική εμπειρία σε ένα πρόγραμμα καθαρισμού, εργαστήριο διακόσμησης εργαστηρίων και κατασκευή εργαστηριακού εξοπλισμού κλπ.

Η εταιρεία μαθαίνει ενεργά προηγμένες τεχνολογίες και έννοιες από ανεπτυγμένες χώρες στην Ευρώπη και την Αμερική, περαιτέρω μεταρρυθμίσεις και καινοτομίες. Έχει δεσμευτεί στην ανάπτυξη και κατασκευή συστημάτων εργαστηριακών μηχανικών και με τη συνεχή βελτίωση και τυποποίηση της τεχνολογικής κατασκευής των εγχώριων και ξένων εργαστηρίων, καθώς και με μια μακρά πρακτική αλληλεπίδρασης με διάφορους πελάτες, διαπιστώνουμε ότι μια τυποποιημένη εργαστηριακή κατασκευή είναι ένα συστηματικό έργο , Η οποία περιλαμβάνει όχι μόνο τη λειτουργική διάταξη των εργαστηριακών επίπλων, την ορθολογική διανομή του νερού και της ηλεκτρικής ενέργειας και του αερίου με ασφάλεια, την ενεργειακή απόδοση και την πρακτικότητα, την ασφάλεια του συστήματος εξάτμισης, τις φιλικές προς το περιβάλλον εκπομπές, αλλά και την ασφάλεια των χειριστών των εργαστηρίων. Με την αναγνώριση των παραπάνω, ιδρύσαμε την εταιρεία μας επίσημα τον Απρίλιο του 2005 με το όνομα Guang Dong Huilv εργαστήριο εξοπλισμού επιστημονικών και τεχνολογικών Co, Ε.Π.Ε. Έχουν φέρει σε πλήρη προηγμένο εξοπλισμό παραγωγής και θεμελιώθηκε τα καθήκοντα διαχείρισης, Μια πραγματική εταιρεία επαγγελματικής σύνθεσης που προσφέρει "one-stop" υπηρεσία στυλ εργασίας για την κατασκευή εργαστηρίων.

Αυστηρά και σοβαρά, τηρούμε τα διεθνή πρότυπα σε κάθε βήμα από το σχεδιασμό έως την εξυπηρέτηση μετά την πώληση. Κατά το σχεδιασμό, επεξεργαζόμαστε πολλά διαφορετικά εργαστηριακά σχέδια ανάλογα με τις ανάγκες των διαφορετικών περιπάτων. Ως προς την παραγωγή, έχουμε "5s" σύστημα διαχείρισης, το σύστημα διαχείρισης ποιότητας του ISO9001: 2000 για να εξασφαλίσει κάθε προϊόν να είναι υψηλής ποιότητας? Όταν πρόκειται για την εγκατάσταση, το κάνουμε σύμφωνα με το χαρτί σχεδιασμού και προσπαθούμε να σας προσφέρουμε το άριστο σύστημα διαχείρισης υπηρεσιών μετά την πώληση.

Για χρόνια έχουμε πετύχει σε πολλούς εργαστηριακούς μηχανικούς και έλαβαν υψηλό έπαινο από τους πελάτες μας. Έχουν αναλάβει εργαστηριακούς μηχανικούς της: Κινεζική Επιστημονική Ακαδημία, Κρατικό Κλειδί Εργαστήριο του Ινστιτούτου Γεωχημείας Guangzhou, South China Agricultural University, Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο της Νότιας Κίνας, Sun Yat Πανεπιστήμιο Southern, Ιατρικό Πανεπιστήμιο Νότου, Πανεπιστήμιο Zhejiang, Πανεπιστήμιο Βαπτιστών του Χονγκ Κονγκ, Ινστιτούτο Μικροβιολογίας της Κινεζικής Ακαδημίας Επιστημών, Guang Xi Γραφείο Ποιότητας Εποπτείας, Κέντρο Ανακάλυψης Φαρμάκων στη Νότια Κίνα, Κέντρο Ελέγχου Ασθενειών της Στρατιωτικής Περιφέρειας Guangzhou, Guangzhou Development Ζώνη Νοσοκομείο, Guangdong Είσοδος-Έξοδος Επιθεώρηση και Καραντίνα Προεδρείο, Κεντρικό Εργαστήριο του Guangdong Midea Group, Εργαστήριο της Guangdong Liby Corporation, Χονγκ Κονγκ Europharm ... ...

Ομάδες της Huilv που υπακούουν στην αρχή της «σοβαρής, πρακτικής, δυναμικής και αποφασιστικής» χρησιμοποιούν πλήρως τη σύγχρονη προηγμένη επιστήμη και τεχνολογία, συνεχίζουν να μαθαίνουν και καινοτομούν, προσπαθούν να οικοδομήσουν τα πράσινα, φιλικά προς το περιβάλλον εργαστήρια πρώτου επιπέδου σε όλο τον κόσμο.

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Ιστορία ανάπτυξης εργαστηρίων Huilv-- για να είναι πραγματική one-step εταιρεία υπηρεσιών της κατασκευής εργαστηριακής εφαρμοσμένης μηχανικής

 

Το 1995 η επιχείρηση αστεριών σύστημα εργαστηριακών στο καθαρό δωματίων, πρόσφερε την περιεκτική ανιχνεύοντας εργαστηριακή υπηρεσία σε όλο τον κόσμο.

Το 2007 η επιστημονική και τεχνολογική Co. εργαστηριακού εξοπλισμού Huilv, ΕΠΕ ιδρύθηκε, συγχρόνως, η έναρξη υπερπόντιων τμημάτων και πήρε κάποια διαταγή σε όλο τον κόσμο.

Το 2007 το αποκτημένο σύστημα διαχείρισης περιβάλλοντος ISO14001, όλο και περισσότεροι πελάτες μας εμπιστεύεται αιτία που είμαστε ο προστάτης περιβάλλοντος.

Το 2008 το αποκτημένο ποιοτικό σύστημα διαχείρισης ISO9001, τα προϊόντα μας παίρνει καλά την αιτία φήμης η καλή ποιότητα.

Το 2010 Huilv--Ο κλάδος Luzhou που ιδρύεται, και τελειώνει ένα πρόγραμμα που ονομάζεται Insitute του micorbiology, Guangdong Ακαδημία Επιστημών.

Το 2011 πήρε τη διακόσμηση και το επίπεδο τρία πιστοποίησης σχεδίου, κάνει τη συνεργασία με το foshan νοσοκομείο ιατρικής παραδοσιακού κινέζικου.

Το 2013 πήρε Mechatronics και η ευφυής πιστοποίηση, κάνει τη συνεργασία με το νέο ποτό των πόρων guanzhou.

Το 2013 ο αποκτημένος ιατρικός εξοπλισμός Lincense, κάνει τη συνεργασία με την επιχείρηση yilu hubei.

Το 2013 η αποκτημένη πιστοποίηση υγιεινής της εργασίας SIRA, κάνει τη συνεργασία με την επιχείρηση τροφίμων zhimeizhai guagndong.

Το 2013 Huilv--Ο κλάδος Chongqi που ιδρύεται., κάνει τη συνεργασία με kang η βιοτεχνολογία wei που περιορίζεται.

Το 2013 η αποκτημένη άδεια ασφάλειας εργασίας, κάνει το coopration με Novartis στον κλάδο του PK.

Το 2014 η γίνοντη συνεργασία με το πανεπιστήμιο yat-Sen, και κάνει το coopration με τις diosy επιστήμες υγείας κολλεγίων og.

Το 2014 πήρε τη διακόσμηση και το επίπεδο δύο πιστοποίησης σχεδίου, κάνει το coopration με το σχολείο υγείας guangzhou.

Το 2015 το εργοστάσιο περισσότερο από 30000m ², εργοστάσιο Extand Tmoon χτίστηκε και έγινε το μεγαλύτερο εργοστάσιο επίπλων εργαστηρίων στη βόρεια περιοχή στην Κίνα.

HuiLv Laboratory Equipment Scientific And Technological Co.,Limited HuiLv Laboratory Equipment Scientific And Technological Co.,Limited HuiLv Laboratory Equipment Scientific And Technological Co.,Limited HuiLv Laboratory Equipment Scientific And Technological Co.,Limited HuiLv Laboratory Equipment Scientific And Technological Co.,Limited
1 2 3 4 5
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Μάρκες : Huilv

Αριθμός Υπαλλήλων : 150~200

Ετήσιες πωλήσεις : 1000000-200000

Ιδρύθηκε Έτος : 2007

Εξαγωγή pc : 20% - 30%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

καλής ποιότητας Εργαστηριακά έπιπλα φυσικής για τις πωλήσεις καλής ποιότητας Εργαστηριακά έπιπλα φυσικής για τις πωλήσεις καλής ποιότητας Εργαστηριακά έπιπλα φυσικής για τις πωλήσεις καλής ποιότητας Εργαστηριακά έπιπλα φυσικής για τις πωλήσεις